Szórakozás

5000 forintért akarták megvenni Gáspár Evelint

Győzike lányát, ÉNB Lali csábította szexre 5 ezer forintért

Evelin és az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Lali legutóbb a Story-gálán találkozott egymással, ahol a göndör hajú szereplő tisztességtelen ajánlatot tett Győzike lányának.

“Ott beszélgettünk egymással páran a gálán, amikor Lali odajött. Szóba elegyedtünk, bár én előre figyelmeztettem, hogy nem tetszik a nagyképű stílusa. Látszott, hogy nem feltétlenül barátkozni jött oda, ahogyan a korábbi alkalommal sem. Poénkodott, lökte a süket szövegét, majd a következő pillanatban előrántott egy ötezrest a zsebéből, kicsapta az asztalra, és megkérdezte, hogy ennyi pénzért hajlandó vagyok-e elmenni vele” – mondta a Blikknek Evelin.


Fotó: RTL Klub

A napilap az Éjjel-nappal Budapest szereplőjét is szerette volna megkérdezni a történtekről. Helyette azonban a műsor sajtófőnöke nyilatkozott.

“Hogy a két fiatal miről beszélgetett, azt nem tudom, de azt igen, és ezt az Éjjel-nappal Budapest nézői is láthatják minden hétköznap este az RTL Klubon, hogy Lali minden őrültségre képes, és minden lányt megpróbál meghódítani. És azt is tudják, hogy szándékosan soha senkit nem bántana meg” – fejtette ki Világi Péter.

Győzike mindehez csak annyit tett hozzá, hogy azért nem verte meg Lalit, mert nem akart börtönbe kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik