Szórakozás

Anyjára és testvérére támadt

bilincs (bilincs)
bilincs (bilincs)

Az elmúlt pár hónap rendőrségi hírei között kutatva, számos hasonló esetre bukkantunk.

Édesanyját és testvérét is megverte egy férfi Mohán, a Fő utca kellős közepén. A 39 éves helyi férfi közben azt kiabálta,hogy megöli őket. A rendőrök elfogták, és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra vitték. A férfit kihallgatták, könnyű testi sértés és zaklatás miatt kell majd felelnie.

Őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását – mondta Kiss Z. Edward rendőrségi szóvivő a Fehérvár24-nek.

Édesanyjuk ellen fordultak

Szeptemberben egy 14 éves szabolcsi fiú verte össze édesanyját. A nő súlyosan megsérült, fia bíróság elé áll.

A 2013 februárjában történt abonyi eset példátlan a magyar kriminalisztika történetében, ugyanis a “gyermek” túlzott szeretete és ragaszkodása ­miatt végzett anyjával. A lánya féltékeny volt a férfire, attól tartott, ha anyja kapcsolatot kezd, vele kevesebbet foglalkozik majd és osztoznia kell szeretetén.

Februárban saját anyját késelte meg egy nyíregyházi fiatal. Amikor a járőrök a helyszínre értek, a kés még mindig a lány kezében volt, amelyet édesanyjának szegezett és próbált újabb sebet ejteni rajta.

Március elején megverte, majd kirabolta saját anyját egy szegedi férfi, azért mert az anyja nem adott neki pénzt. A nő próbált elmenekülni, de a fia utána ment és kitépte a füléből a fülbevalóját. A drogos férfi már korábban is bántotta az anyját és többször életveszélyesen meg is fenyegette, ha pénzre volt szüksége.

Egy amerikai férfi agyonverte 94 éves anyját, a nő botjával. A férfi beismerte tettét, de azt állította, édesanyja kívánsága volt, mert újra halott férjével akart lenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik