Szórakozás

X-faktorosok nélkül telik a gyermekkarácsony

X-Faktor(960x640)(1).jpg (x-faktor, )
X-Faktor(960x640)(1).jpg (x-faktor, )

Az utóbbi napok az X-Faktor pornós múltú énekesnőjének Parlamentből való "kitiltásától" voltak hangosak. Krasznai Tünde ugyanis nem énekelhetett a gyerekeknek. Ma megtartották az ünnepséget, a tehetségkutatóból megismert énekesek helyett Gubás Gabival és Bársony Bálinttal.

 

Zenei programokkal, bűvészműsorral, ismert előadóművészek produkcióival, játékokkal és ajándékkal kedveskedtek annak a csaknem nyolcszáz hátrányos helyzetű gyermeknek, aki részt vett a szombaton megrendezett hagyományos parlamenti gyermekkarácsonyon. Az X-Faktor énekesei azonban nem voltak ott.

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat nem akarta, hogy a korábban felnőttfilmekben szereplő Krasznai Tünde is fellépjen a rendezvényen. Attól tartottak, hogy a konzervatív és vallásos vendégek közt lesz olyan, akinek értékrendjébe nem fér bele, hogy Krasznai Tünde a műsor előtt pornófilmekben szerepelt, így megkérték az RTL Klubot hogy őt semmiképp ne hívják el a fellépésre. A csatorna megvédte az énekesnőt, szerintük a nézők akaratával ellentétes, és erkölcsi szempontból is elfogadhatatlan, hogy egy tehetségkutató dobogós helyezettjét múltja miatt diszkriminálják. A csatorna által kiadott nyilatkozat szerint ha Tünde nem léphet fel, akkor egyetlen x-faktorosnak sincs helye a gyermekkarácsonyon. Tünde “kitiltásával” kapcsolatban azóta sokan sokféleképpen elmondták a véleményüket.

Fotó: RTL Klub

Gyurcsány Ferenc például ezt írta: “Jézus magához engedte a bűnösöket. A mi “keresztényeink” kiátkozzák azt is, aki megbotlott. Tényleg keresztények?” A Gyermekmentő Szolgálat elnöksége szerint Krasznai semmiképp nem hős és példakép, ahogy az RTL Klub próbálja beállítani, hanem áldozat. Közben Terry Black kilátásba helyezte, hogy amennyiben nem engedik Tündét fellépni a Parlamentben, december 24-én kiteszi Facebook-oldalára néhány olyan politikus nevét, akiknek szintén van szégyellnivalójuk. Puskás Peti pedig egy nyílt levélben fejezte ki aggódását Tünde miatt.

“(…)úgy gondolom, ugyanúgy tiszteletben kell tartanunk mások gondolkodását, hitét. Hogy nem mindannyian gondoljuk azt, hogy a pornó teljesen elfogadható, hogy egy gyermekeseményen példaértékű, és hogy a szegénység és a rossz családi háttér mindenre magyarázatot adhat. Én is hiszek abban, és remélem, különböző tevékenységeimmel ösztönzök másokat is arra, hogy több út létezik, van választásunk és néha a nehezebb felé kell venni az irányt. Elfogadom és nem hibáztatlak múltad miatt, de nem kell egyetértenem azzal, hogy rögtön példaként kell kezelnünk. Mert szerintem a példamutatás most kezdődik. Most. Hogy hogyan tudod kezelni a rád zúdult népszerűséget, sikert és szeretetet. Hogyan élsz vele. Hogy kihasználod-e és erőt merítesz belőle ahhoz a munkához, ami idővel nem csak az X-faktor kiváló fellepőjévé tesz, hanem önálló és megismételhetetlen Krasznai Tünde Énekesnővé. Ez az út legyen a példa, és biztos vagyok benne, ha nekiindulsz teljes erővel, megnyílnak majd azok a kapuk is, amiket egyelőre lakat őriz. (…)” – írta levelében az énekes.

A karácsonyi ünnepséget egyébként ma tartották meg, Gubás Gabival és zenekarával, illetve Bársony Bálinttal és zenésztársaival.

 

Nos, most a Hír24 olvasóin a sor, hogy eldöntsék: Jogos, hogy Krasznait kitiltották a Parlamentből?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik