Szórakozás

Kembe Sorel: Rasszista a Krasznai Tünde csókjáról szóló cikk

A színész szerint olyat sosem olvasnánk, hogy fehér férfival csókolózott Tünde.

Mint arról korábban már beszámoltunk, tegnap írt arról a Blikk, hogy Krasznai Tünde egy nála sokkal idősebb fekete férfival csókolózott.

“Azt láttam, hogy ez a hölgy nagyon mászott az úriemberre, nyomult, a száját puszilgatta, a másik fél pedig láthatóan úgy volt vele, hogy hagyja magát, elfogadja a helyzetet. Furcsa volt, az egész söröző őket nézte” – mondta a napilapnak a fotók készítője, amelyeken ugyan konkrétan a csók nem látszik, csak annyi, hogy Tünde tényleg jól érzi magát a férfival.

Fotó: TV2

A kongói édesapától származó Kembe Sorel nem tudott szó nélkül elmenni a cikk mellett. Szerinte ugyanis, ha Tünde történetesen egy fehér férfival csókolózott volna, arról biztosan nem olvashattunk volna.

“És akkor mi va? Na nem Tünde felé megy a kérdés, hanem a szokásos dilettáns, bújtatott rasszista cikk engedélyezőjének. Olyat sosem olvasnánk, hogy fehér férfit csókolt Krasznai Tünde. Kedves újságíró ‘kollégák’, szégyen rátok nézve ez az írás!!!” – kelt ki magából Facebook-oldalán a nemrég felszolgálóként is dolgozó színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik