Belföld

Gyurcsány védelmébe vette Krasznai Tündét

A DK elnökének nehéz olyan tematikát mondani, amelyről ne lenne véleménye, és azt ne osztaná meg Facebook-oldalán. Legutóbb az X-Faktor énekesnőjével, illetve annak pornós múltjával kapcsolatban posztolt. KDNP-s „álkeresztényezéssel" fűszerezve.

Pornós múltja miatt nem énekelhet a Parlamentben Krasznai Tünde – írtuk meg szerdán. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ugyanis aggályosnak találta, hogy a felnőttfilmekben szerepelt énekes is fellépjen a Parlamenti Gyermekkarácsonyon. Állítólag attól tartanak, hogy a konzervatív és vallásos vendégek közt akadna olyan, akinek értékrendjébe nem fér be, hogy Krasznai Tünde a műsor előtt pornófilmekben szerepelt, így megkérték az RTL Klubot, hogy őt semmiképp ne hívják el a fellépésre.

A csatorna kiállt felfedezettje mellett és visszavágott: ha Tünde nem léphet fel, akkor egyetlen x-faktorosnak sincs helye a gyermekkarácsonyon.

Nemcsak az RTL akadt ki, Gyurcsány Ferenc is úgy érezte, meg kell szólalni az ügyben: „Jézus magához engedte a bűnösöket. A mi “keresztényeink” kiátkozzák azt is, aki megbotlott. Tényleg keresztények?” – írta közösségi oldalára, nem kis vitát generálva ezzel a kommentelők közt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik