Szórakozás

Terry Black kitálal, ha Krasznait nem engedik a Parlamentbe

A transzvesztita előadóművészként ismertté vált Terry szerint inkább becsülni kellene, hogy Tünde ki tudott szállni a pornóiparból. Be is szólt többeknek.

Terry Blacknél kiverte a biztosítékot, hogy Krasznai Tündét nem engedik fellépni a Parlament gyerekeknek szóló karácsonyi rendezvényén. Mint arról korábban már beszámoltunk, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ugyanis aggályosnak találta, hogy a felnőttfilmekben szerepelt énekes is fellépjen a Parlamenti Gyermekkarácsonyon. Állítólag attól tartanak, hogy a konzervatív és vallásos vendégek közt akadna olyan, akinek értékrendjébe nem fér be, hogy Krasznai Tünde a műsor előtt pornófilmekben szerepelt, így megkérték az RTL Klubot, hogy őt semmiképp ne hívják el a fellépésre.

Terry Black annyira felháborodott a hír hallatán, hogy közölte: ha így bánnak Tündével, december 24-én este nyolckor egy-két politikus nevét megosztja Facebook-oldalán, akiknek szintén van takargatnivalójuk.

Fotó: Kummer János

“Ekkora álszentséget! A fél ország köztörvényes, a másik fele meg prostituált. Egyébként meg a gyerekek nem a pornós múltját nézik, hanem az énektudását. Gyűlölöm, ha valakit igazságtalanul bántanak, mint ahogy velem is megtörtént nem egyszer. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy 2-3 olyan politikus nevét szenteste kiteszem az oldalamra, akiknek szintén van mit takargatnia” – mondta a Hír24-nek Terry Black.

Terry szerint inkább azt kellene méltányolni, hogy Tünde kilépett a pornóiparból.

“Biztos vagyok benne, hogy nem önszántából vállalkozott erre 16 évesen. Meg kell inkább becsülni, hogy ki tudott szállni. Az emberek juttatták tovább mindig az X-Faktorban, úgy látszik, őket mindez nem zavarta. Ki legyen akkor a példakép? Oláh Ibolya, aki iszik és drogozik? Vagy a pénzét a játékgépbe dobáló Bangó Margit? Szerepelt már sorozatban pornós múltú színésznő, de olyan Kossuth-díjasunk is van, aki a hetvenes években szerepelt néhány ledér német alkotásban” – tette hozzá Terry Black.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik