Belföld

„Krasznai nem hős és nem példakép”

krasznai (krasznai)
krasznai (krasznai)

Dr. Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat alapítója és elnöke írta ezt nyilatkozatában, az után, hogy az X-Faktor énekesnőjének Parlamentből való kiszavazása bejárta a magyar sajtót.

Pornós múltja miatt nem énekelhet a Parlamentben Krasznai Tünde – írtuk meg szerdán. A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ugyanis aggályosnak találta, hogy a felnőttfilmekben szerepelt énekes is fellépjen a Parlamenti Gyermekkarácsonyon. Állítólag attól tartanak, hogy a konzervatív és vallásos vendégek közt akadna olyan, akinek értékrendjébe nem fér be, hogy Krasznai Tünde a műsor előtt pornófilmekben szerepelt, így megkérték az RTL Klubot, hogy őt semmiképp ne hívják el a fellépésre.

A Szolgálat elnöke csütörtökön az Origónak küldött közleményében hangsúlyozta: ő döntötte el, hogy nem kell Krasznai Tünde a parlamenti karácsonyi ünnepségre. Mindezt úgy, hogy a tehetségkutatóból egyetlen adást nem látott, a legjobb háromba jutott versenyzőt egyáltalán nem ismeri, de kollégái tájékoztatták a pornós múltról.

„A döntésbe senkit nem vontam be, mert tisztán gyermekvédelmi szempontok szerinti, politikamentes döntést szerettem volna hozni. Így aztán a döntésről csak utólag értesült a Gyermekmentő Szolgálat elnöksége” – olvasható a szövegben.

Hozzátette: Krasznai semmiképp nem hős és példakép, ahogy az RTL Klub próbálja beállítani, hanem áldozat.

Gyurcsány és az RTL is kiáll mellette

Az RTL Klub még szerdán leszögezte: ha Tünde nem léphet fel, akkor egyetlen x-faktorosnak sincs helye a gyermekkarácsonyon.

Nemcsak az RTL akadt ki, Gyurcsány Ferenc is úgy érezte, meg kell szólalni az ügyben: „Jézus magához engedte a bűnösöket. A mi “keresztényeink” kiátkozzák azt is, aki megbotlott. Tényleg keresztények?” – írta közösségi oldalára, nem kis vitát generálva ezzel a kommentelők közt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik