Szórakozás

Összecsap Balázs és VV Éva az RTL-en

Az egykori valóságshow-szereplő meghívást kapott a Vundersőn és Zuperszexibe. Vajon beolvas Sebestyén Balázsnak, amiért korábban megsértette?

Baukó Éva megváltozott, már egyáltalán nem iszik és kezd egyre vállalhatóbb lenni. Úgy tűnik, hogy ezt az RTL Klubnál is észrevették, ugyanis meghívták Sebestyén Balázs és Vadon Jani műsorába a Vundersőn és Zuperszexibe.

“Nagyon örülök a meghívásnak. Imádom Balázst, de ha kóstolgatnak, akkor nem marad el a válasz. De természetesen kulturált leszek” – magyarázta a Hír24-nek VV Éva, akit nemrég egyébként Balázs megsértett.

Fotó: Facebook

“Az egyik adásban átvertek Ördög Nórával egy fiatal lányt, aki bébiszitternek jelentkezett a műsorvezetőhöz. Balázs azt súgta Nóra fülébe, hogy mondja azt: az előző bébiszittert azért rúgta ki, mert „annyit ivott mint VV Éva”. Ez nagyon rosszul esett, mert ekkor már hónapok óta egy kortyot sem ittam. Megváltoztam és tényleg átértékeltem az életem” – magyarázta Éva, aki vasárnap este az X-Faktor után megmutatja, hogy fel tudja-e venni a kesztyűt Janival és Balázzsal.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik