Szórakozás

Alkoholprevenciós előadást tartott VV Éva

vv éva (baukó éva)
vv éva (baukó éva)

Baukó Éva már 4 hónapja él alkohol nélkül. Azt mondja, megküzdött a problémával, és készen áll arra, hogy másokon is segítsen.

A szakemberek szerint VV Éva korábban társasági ivó volt, ami az alkoholizmus előszobája. Alkoholos állapotban rendszeresen bajba került, és eltaszította maga körül a szeretteit is. Mára azonban ennek állítólag vége, így vodka helyett már csak vizet, üdítőt és kávét iszik a volt valóságshow-hős. Négy hónapos küzdelméről, valamint a függősége alatt tapasztaltakról tart most előadásokat. Az elsőre a Fókusz is elkísérte, egy olyan faluba, ahol ma is nagy probléma az alkoholizmus.

“Bár sokan lenézik, a pánikbetegség egy nagyon csúnya és alattomos betegség. Alkohollal próbáltam leküzdeni a szorongást, de másnap sokkal nehezebb tüneteket hozott. (…) Sajnos nekem kevesebb alkohol is jobban megárt. Volt otthon kiabálás, verekedés, veszekedés… A tesóm egyszer mutatott rólam egy videót alkoholos állapotban, és borzasztó volt! Az életminőségem is leromlott, sok barátomat elvesztettem” – mondta előadásában Éva, aki végre talán jó úton halad afelé, hogy megváltoztassa az életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik