Szórakozás

Félve mondjuk: Balázsék műsora fejlődik

Sebestyen-Balazs(2)(960x640).jpg (Sebestyén Balázs)
Sebestyen-Balazs(2)(960x640).jpg (Sebestyén Balázs)

Most akkor meg lehet minket kövezni, de elmosolyodtunk a Vundersőn és Zuperszexin.

Az elmúlt hetekben annyit bántottuk szegény Sebestyén Balázst és Vadon Janit, hogy most rájuk fér egy kis dicséret. Abban megállapodhatunk, hogy az első néhány adás nemhogy vundersőn, de még zuperszexi sem volt, de mióta felvételről megy a műsor, határozottan javul. Olyannyira, hogy tegnap még szórakoztató is volt egy kicsit.

Sebestyén Balázs remekül elkapta a lényeget Kiss Ramónával kapcsolatban. A Barátok köztben Zsófit játszó lányt sorozatbéli szexuális kalandjairól kérdezték, ugyanis a karakterének a 11 év alatt gyakorlatilag Vili bácsin kívül minden férfi megvolt. Kiderült, hogy Rami csókjai mindig igaziak, és a partnereinek férfiasságát rendre szigszalaggal kell leragasztani közben, hogy ne rakoncátlankodjanak.

Istenes Bencét és Csobot Adélt is jókor hívták be a szerkesztők. A két RTL-es állítólag múlthéten szakított, és ezt félig-meddig újra megerősítették. Hivatalosan ugyanis csak különköltözős szünet van, mégis már mindketten kifelé kacsintgatnak. Szeptemberben egyébként Balázsék hazugságvizsgálat alá vetették Adélt, amelyen többek közt az is kiderült, hogy nem bízik Bencében, és ittasan ismerkedett meg vele.

És végre a heti aktualitásokról is több szó esett, mint korábban. Balázsék előhozták drágajó Balogh képviselő urat, aki vak komondoros esete kapcsán vált beszédtémává. A derék műsorvezetők persze tanulva a korábbi hibából, a nőveréssel nem viccelődtek, helyette viszont önvédelmi tanácsokat adtak. Balázs konkrétan hülyét csinált Janiból, amikor sorban tesztelte rajta a gázspray, a gázpisztoly és a gumilövedékes fegyver hatását. Szerencsétlent majdnem kórházba is küldte.

Önnek hogy tetszett a műsor? Írja meg kommentben!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik