Szórakozás

Szexi műsorvezetők pózolnak

Megkerestük a legjobb fotókat kedvenc tévés hölgyeinkről: Gombos Edina, Liptai Klaudia, Ördög Nóri, Iszak Eszti és Marenec Fruzsi mutatták meg bájaikat.

1. Marenec Fruzsi

(fotó: munkatársunktól)

Marenec Fruzsi, a Sportklub fotója nagyon szexire sikerült, annak ellenére, hogy a műsorvezetőt inkább a praktikusság vezérelte. „Annak, hogy csurom víz vagyok a képen nagyon egyszerű oka van. Az én fotóm az utolsók között készült el, így nem volt idő megcsinálni a frizurámat. Felkaptam egy slagot, összevizeztem a hajam, így kapott lencsevégre a fotós. A végeredménnyel nagyon elégedettek vagyunk, a közönség előtt a következő verseny alkalmával debütál majd, kíváncsian várjuk a visszajelzéseket” – kommentálta a fotót Fruzsi.

2. Liptai Claudia

(forrás: Facebook)

A Mokka egykori műsorvezetője nem okoz csalódást rajongóinak, a fotót még augusztusban osztotta meg követőivel a legnépszerűbb közösségi portálon.

3. Ördög Nóra

A Csillag születik, valamint az X-faktor szemrevaló házigazdáját nyilván senkinek sem kell bemutatni.

4. Iszak Eszti

(forrás: Facebook)

A Viva TV szexi szőkéje ebben a divatos szettben élvezi az októberi napsütést. „Úgy örülök az indián nyárnak! Ti hogy vagytok vele? – írja rajongóinak Facebook-oldalán.

5. Gombos Edina

(forrás: Facebook)

Edina egyik legérzékibb fotója kétségtelenül a fent látható, melyet megosztott követőivel is idén nyáron. „Most mondhatnám, hogy én így szoktam takarítani otthon, de ez természetesen nem lenne igaz! A kép egy fotózási helyszínen készült rólam, ahol olyan kellékek voltak, – például ez a tollseprű -, hogy a “született feleséges, tűsarkúban takarítós” poént nem lehetett kihagyni! Még véletlenül se vegyétek komolyan, tényleg csak viccnek szántuk a kollégákkal! – írja a csinos tévés személyiség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik