Szórakozás

Jáksó egyre kerekebb és szőrösebb

jáksó lászló (jáksó lászló, )
jáksó lászló (jáksó lászló, )

Újra elindult a Heti Hetes. Jáksó László stílusa nem változott, csak a külseje: pár kilót felszedett és egyre szőrösebb.

“A nézőknek azért is lehet szembetűnő a változás, mert nyáron a Heti hetes ismétléseit láthatták. A régebbi részekhez képest pedig tényleg felszedtem pár kilót” – magyarázta Jáksó, aki soha életében nem diétázott. “Ha kell éjfélkor körömpörköltet és pacalt eszem, a legjobb ha utána van egy kis csokoládé. 182 centi vagyok és akár 500 kiló is lehetnék, de szerencsére itt még nem tartunk. Általában 70 és 95 kiló között ingadozik a súlyom, de ez elég sok mindentől függ. De mindenkit megnyugtathatok, ezek után sem fogyókúrázom majd” – állítja a műsorvezető, aki már alig várta, hogy elinduljon a Heti Hetes az RTL II műsorán.

“Hiába írják meg félévente, hogy megbukott a műsor. A Heti Hetes 14 éve megy, szeptember elsején megkezdtük a 15. évadot. Nincs konkurenciánk, ugyanis kevés alkalommal jön össze ennyi intelligens ember, mint a Heti Hetesben. Itt persze most nem magamra gondolok hanem például a Gálvölgyire” – tette hozzá Jáksó.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Ajánlott videó

Olvasói sztorik