Szórakozás

Tereskova kiverte a biztosítékot a Heti hetes nézőinél

Tereskova (Tereskova)
Tereskova (Tereskova)

A nézők közül többen kimentek a stúdióból, amikor Tereskova obszcén szavakkal teletűzdelt történeteket mesélt.

Ahogyan azt megírtuk, a vasárnap este adásba kerülő Heti hetesben Tereskova és Dopeman vendégszerepel majd. A műsor készítői már előre balhét jósoltak, a sejtésük pedig be is igazolódott. A tegnap esti forgatáson azonban nem a két vendégszereplő csatározása, hanem Tereskova durva beszéde verte ki a biztosítékot a nézőknél. Az intermédia művész már a felvétel első perceiben azt kezdte el taglalni, hogy ha édesanyjának kiesik még néhány foga, elmehetne fels**pónak. Tereskova ezután részletesen beavatott mindenkit, hogy a pornófilmek előtt pontosan milyen szerepe van egy ilyen munkakörű nőnek. A közönség és a többi szereplő elhűlten figyelte az egyébként is botrányos megnyilvánulásairól híres nőt, ám volt olyan is, aki úgy döntött, nem hallgatja tovább az alpáriságot. Egy idős házaspár azon nyomban felállt a helyéről, és otthagyta a felvételt, ez azonban Tereskovát egyáltalán nem hatotta meg.


Fotó: Berecz Valter

“Azért a Fábryról nem ketten mentek ki, amikor elmondtam Kösz f**zfej című dalom szövegét, hanem ott a fél stúdió felállt. És hogy mit szólok ezekhez? Körülöttem mindenki úgy beszél, ahogy én. Egyszerűen arról van szó, hogy nem tartom be azt a szabályt, hogy ha más emberek hallanak, akkor jobban viselkedek, mint ahogy szoktam. Mindig ugyanaz az ember vagyok” – mondta a forgatás után a Hír24-nek Tereskova.

A Heti hetesben elsőként vendégszereplő Dopeman is azonnal a lány védelmére kelt. “Ennek a házaspárnak túl alacsonyan volt az ingerküszöbe. Ez van. Remélem azért túlélték” – tette hozzá nevetve.

A szokatlan képsoroknak bárki szem- és fültanúja lehet, aki vasárnap este 22 órakor az RTL II-re kapcsol.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik