Szórakozás

Jáksó: Akit megsértek, pereljen be!

Jövőhéttől egy héten át reggeli műsort vezet majd Jáksó László az RTL Klubon. A tévés elárulta, hogy ezúttal sem fogja vissza magát.

“Meglepődtem, amikor felkerestek, hogy vezessem egy hétig a 8:08 Minden reggel műsort Teszári Nórával – kezdte a Hír24-nek Jáksó László – Azt jutott eszembe, hogy senki nem ér rá? A reggeli adásokba szép, mosolygós, jóindulatú emberek kellenek. És őszintén szólva én egyik sem vagyok. Tudom, hogy borzalmas dolgokat tudok kérdezni, de nem tudom visszafogni magam. Ezúttal sem teszem majd. Mindenesetre, akit megsértek az pereljen be!” – tette hozzá a tévés.

Fotó: RTL Klub

Nem túl jó kilátások, de Teszári Nóra egyáltalán nem aggódik amiatt, hogy a csípős humoráról ismert Jáksó lesz a műsorvezető társa.

“Nagyon vicces figurának tartom Jáksó Lászlót. Szeretem a szarkasztikus humorát és nagyon remélem, hogy nem rajtam fogja köszörülni a nyelvét ebben az egy hétben. De mire megszokjuk egymást, már jön is vissza Zoli. Ennek is örülök, mert elég “hűséges” típus vagyok” – mondta Nóra.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik