Szórakozás

Három nap után került elő a romok alól egy négylábú

Csodával határos,hogy életben maradt az a kutya, aki 77 órán keresztül volt egy ház romjainak a rabja, Kínában. A földrengést túlélő eb esővízzel húzta ki addig, amíg az emberek a segítségére nem siettek.

A hétfői földrengésben és az azt követő földcsuszamlásokban több mint százan haltak meg, Kínában, Tinghszi városban. A rengés nagysága 6,6-es erősségű volt, az amerikai Geological Survey szerint 5,9-es.

A veszélyeztetett területen élők közül 30 ezer embert evakuáltak, az anyagi kárt 8,28 millió jüanra (302 millió forint) teszik. A legfrissebb összesítések szerint a földrengés következtében több mint 226 ezer ember kényszerült ideiglenes szállásokra, több mint 51 ezer ház dőlt romba, 240 ezer rongálódott meg. A sérültek száma 1200 fölött van, közülük 185 állapota súlyos, vagy válságos. A tűzoltóknak 22 embert sikerült élve kiásniuk a romok alól-írta az MTI.

A kutyus Kanszu tartományban rekedt egy ház romjai alatt. A szerencsés kutyus kellő mennyiségű esővízhet jutott, így élhette túl a természeti katasztrófát.  A legyengült állat három napot töltött a törmelékek alatt- írta a DailyMail,ahol a mentésről készült fotókat is megnézheti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik