Szórakozás

Jó üzlet volt a Szombat Esti Láz

Istenes Bence és Südi Iringó (Istenes Bence és Südi Iringó)
Istenes Bence és Südi Iringó (Istenes Bence és Südi Iringó)

A műsor után a szereplők jó pénzért vállalnak fellépéseket: mások mellett Istenes Bence és Südi Iringó is megrendelhetők különféle rendezvényekre.

Istenes Bencének a Szombat Esti Láz után is bőven akad teendője. Két műsort is vezet, mellette pedig zenekarával és Südi Iringóval is vállal fellépéseket. Azt mondja, nagy a kereslet a produkciójukra.

Fotó: RTL Klub

“A műsor után nagyon sok megkeresést kaptam. Falunapokra, céges rendezvényekre, fesztiválokra hívnak el, én pedig boldogan mondok igent. Legtöbbször azt kérik, hogy Iringóval táncoljuk el a Szombat Esti Lázban is látott koreográfiákat, de legalább ennyire népszerű a zenekarom is, akikkel népszerű magyar és külföldi slágereket adunk elő egy kicsit más köntösbe öntve” – mondta a Hír24-nek Istenes Bence, aki nem tagadja, hogy a számos felkérés következtében nem csak naptára, hanem pénztárcája is egyre dagad.

Úgy tudjuk, hogy nem csak Bencééknek volt jó üzlet a Szombat Esti Láz. A korábbi évekhez hasonlóan az idei széria szereplői is nagyon népszerűek a különböző rendezvényeken, amelyeken akár százezreket is elkérhetnek egy húsz-harminc perces műsorért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik