Szórakozás

Látványosan átalakult a Jóban Rosszban sztárja

tévé (televízió, )
tévé (televízió, )

Juhász Adrienn hetek óta keményen edz és diétázik, hogy nyárra bomba formába hozza magát.

A Jóban Rosszban színésznője régóta szeretett volna megszabadulni felesleges kilóitól, de eddig nem tudta, hogyan lehet ezt a leghatékonyabban elérni. A Fitbalance stábja, most segédkezet nyújtott neki, aminek meg is lett az eredménye. A színésznő a három hónapos program felénél tart, de már most rengeteget fogyott.

Fotó: Sunhill Media

Adriennek az életmódváltozásban sokat segít, hogy egy különleges fitnesz menüt eszik, így éhezés nélkül olvadnak le róla a kilók. A mozgásban, pedig profi edzők adják a szakmai hátteret, szigorú orvosi kontroll mellett. A segítőkön túl Adrit nagyban támogatja sorozatbeli kolleganője, Szabó Zsófi is.

„Nagyon megszerettem a mozgást, mert fantasztikus edzőim vannak. Ha kimarad egy-két nap edzés, már hiányzik, ami azért nagy dolog nálam. Az ismerőseim mind el vannak ájulva, hogy mennyire megváltozott az alakom. Én még ugyan nem annyira látom magamon, de a mérleg szerint is kimutathatóan fogytam. Annyira boldog vagyok, hogy sikerül újra csúcsformába hoznom magamat, és ebben nagyon sokat segítenek nekem a szakmai tanácsadók. A kolléganőmmel, Szabó Zsófival is rendszeresen beszélünk, sokszor bíztat és ő szerinte is látványos a változás” – mesélte boldogan Juhász Adrienn. A fiatal színésznő a legjobb úton halad, hogy a program végére érve igazi bombázóvá váljon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik