Szórakozás

Így nem kell a rajongóknak Tamás atya

szaraz-denes(210x140)(1).jpg (száraz dénes, )
szaraz-denes(210x140)(1).jpg (száraz dénes, )

Kiakadtak a Jóban Rosszban nézői: a szelid papot megformáló Száraz Dénes bűnözőként tér vissza a sorozatba.

A színész ugyanis úgy jelenik meg ismét a képernyőn, hogy arcát ráoperálják egy rosszfiú, Varga Balázs fizimiskájára, így az atyából egy csapásra romlott bűnöző lesz.

“Tamás atyát akarjuk, nem egy bűnözőt. Mi ez? Ki találta ki ezt a hülyeséget? Nem léphet senki a helyébe!”

„Ezzel a húzással épp az ellenkezőjét éri el a stáb… miért kell Tamás atya arcát és ezzel az emlékét így meggyalázni. Nem értem… miért kellett egyáltalán kiírni?”

„Az a tisztaság és szeretet, amit Tamás atya sugárzott, mindig is hiányozni fog. Inkább maradna szellem, mint hogy Balázs megkapja az arcát. Ez árulás.”

Ilyen és ezekhez hasonló levelek sorjáznak a produkció elektronikus postaládájában, tudta meg a Blikk, amelyekből tökéletesen kitűnik a nézői elégedetlenség.

A sorozat kedvelői Tamás atyáért hihetetlen erőket mozdítottak meg, és szinte követelték, hogy térjen vissza. Az állandó nézőknek már összeállt a kép, és azt tapasztaljuk, hogy megosztja az embereket a megoldásunk, ami azért még bőven rejt fordulatokat. De sokan vannak, akik Tamás atyát szeretnék viszontlátni, hiszen arra vártak, hogy Bettyvel beteljesedjen a szerelmük” – magyarázta a Blikknek Nagy Tamás producer.

“Varga Balázs ugyan megkapja Tamás atya arcát, személyiségében teljesen más ember, így az még számunkra is kérdéses, hogy a közönség hogy fogadja majd őt és azt a történetet, amit kitaláltunk. Hiszen azt a nézőink megszokhatták, hogy nem szeretjük az egyszerű megoldásokat. Szóval lesz még bőven meglepetés” – tette hozzá.

“Talán sokan azt várják, hogy Tamás atya szellemiségét visszük tovább, de Balázs más, mint ő. Persze vannak olyan vonásai, ami miatt szerethető, de ne szépítsünk, ő egy bűnöző, aki okoz még bonyodalmakat Csillagkúton. A nézők talán nem fogják a szívükbe zárni, de én boldog vagyok, hogy egy rosszfiút kelthetek életre, színészileg többet kíván Balázs szerepe, mint Tamásé, így örülök, hogy bekövetkezett ez a váltás” – mondta a színművész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik