Szórakozás

Gondot okoznak a Jóban Rosszban-szereplők tetoválásai

Fábián Anita (Fábián Anita)
Fábián Anita (Fábián Anita)

Szabó Zsófi, Fábián Anita és Kondákor Zsófi tetoválásait gondos munkával tüntetik el a sminkesek a forgatások előtt.

Ahogy arról már többször is szó esett, a színészek szigorú szerződésük miatt nem változtathatják külsejüket kényük-kedvük szerint. Az esetleges újításokról előre egyeztetni kell a sokszor hajthatatlan producerrel. Gesztesi Károly és Szabó Zsófi is kapott már például azért büntetést, mert túlságosan lebarnult a nyaralása alatt.

Ha a már meglévő tetoválások nem illenek a szerephez, a produkció a sminkes és az öltöztető leleményességére és ügyességére bízza a varrások elrejtését.

“Kondákor Zsófinak a válláról kellett eltüntetnünk egy őzgidát. Ilyenkor vastagon lealapozzuk, lepúderezzük és lefújjuk sminkfixálóval, de a legtöbb esetben megpróbálják a ruhások elrejteni az ábrákat. Van, hogy a tetovált szemöldökökre kell ráhúzni egy világosabb színt az erős fények miatt” – nyilatkozta a Borsnak a sorozat sminkese, Harmath Kriszti.

“A tetoválásaim nincsenek nagyon látható helyen, mert a karomon is a belső részeken vannak, így a legtöbb esetben nem látszanak. A szemfülesebb nézők elcsíphették már, hogy egy jelenetben mondjuk a tarkómon lévő írás vagy épp a csuklómra került tetoválás látszik, mert az esetenként kivillanhat. Lealapozni még egyiket sem kellett, inkább a forgatásokon figyelünk arra, hogy véletlenül se tartsam úgy a kezem, hogy látszódjon” – mondta el Szabó Zsófi a napilapnak.

“Ahogy a frizuraváltozás, a tetoválás is azon beavatkozások közé tartozik, amelyről tudnunk kell” –  nyilatkozta Nagy Tamás producer.


Zsófi a csuklójára édesapja, Szabó Gyula aláírását tetováltatta (Fotó: Facebook)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik