Szórakozás

Ellenszenves vörös ütheti ki a nyeregből Szabó Zsófit

Jóideig egyértelműen a Szabó Zsófi-Száraz Dénes páros vezette a Jóban Rosszban népszerűségi toplistáját. A legújabb szavazás szerint azonban megjelentek a trónkövetelők Cseke Katinka, Juház Adrienn és a hisztérikát játszó Fábián Anita személyében.

Könnyen letaszíthatják a dobogós helyről Szabó zsófit és Száraz Dénest. A Jóban Rosszban felmérése szerint Cseke Katinka, Juhász Adrienn és Fábián Anita is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a sorozatszereplők közül – tudta meg a Bors.

Tragikus szerelmi történetükkel lettek a nézők kedvencei
(Fotó: tv2)

A nézők véleménye szerint Elvira a legszerethetőbb karakter Tamás atya után. A cserfes Elvira nővért alakító Juhász Adri nagyon örül a rajongók elismerésének.

“Elviráról tudjuk, hogy pletykás, de alapvetően jóindulatú. Biztosan sokan kerülnek méltatlan helyzetbe a munkahelyükön, és jó látni, hogy Elvira kiáll magáért és azokért is, akiket szeret” – mesélte a napilapnak Adrienn, aki többek között abban látja közkedveltsége okát, hogy teltebb alkata miatt az “átlagnő” is könnyen azonosul vele.

“Szilvia alapvetően egy ellenszenves nő” – jellemezte karakterét Fábián Anita. “Igyekszem megértetni a karaktert, így aztán sokan magukra ismernek, és ha ez nemcsak gyűlöletet keltve, hanem érthetően van tálalva, akkor előbb-utóbb szimpatikussá is válhat”  – nyilatkozta Fábián Anita.

Hisztérikaként szerették meg
(Fotó: Positive Communications)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik