Szórakozás

Újra az adósok listáján Győzike

A Blikk információi szerint újra pénzügyi gondjai adódtak Gáspár Győzőnek. A show-man felháborodott.

Úgy tűnt, az egykori show-man számára szerencsésen zárult a 2012-es év, már ami az adóügyeit illeti. A Blikk tavaly év elején számolt be arról, hogy Győző és felesége, Bea asszony neve is eltűnt a NAV adóslistájáról. A tavalyi év második felében sikerült megúsznia a pénzmosási ügyet is, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ugyanis megszüntette a a nyomozást a nagymamától kapott százmilliók ügyében Gáspár Győző ellen.

A Blikk információi szerint azonban, a show-mannak ismét anyagi gondjai támadtak, hiszen neve megint ott virít az adósok listáján. Ráadásul korábban hajdúszoboszlói címmel tartották nyilván, most pedig már salgótarjáni otthonuk címe olvasható a neve mellett. Hogy ennek mi az oka, arról Győző csak szűkszavúan nyilatkozott a napilapnak.

“Már megint rajtam csámcsog mindenki. Persze hogy szerepel a nevem, hiszen ez az ügy még nincs lezárva. A cím pedig azért változott, mert időközben visszaköltöztünk Salgótarjánba” – zárta rövidre Győzike.

“Abban az esetben, ha az adós benyújt egy méltányossági kérelmet részletfizetésre, és ezt a NAV elfogadja, le lehet kerülni a listáról, vagyis ehhez nem szükséges az, hogy az adós a teljes összeget kifizesse. De amint az adós elmarad a fizetéssel, azonnal visszakerül a listára, és a jövőben már nem is élhet ilyen méltányossággal, hanem egy összegben ki kell fizetnie a tartozását” – ismerette a Blikkel Linczmayer Szilvia, a NAV adószakmai szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik