Szórakozás

Selyemöltönyben dobták ki a templomból Győzikét

Az RTL Klub kamerájának akarta bizonyítani ájtatosságát az adócsalás miatt elítélt egykori showman. A pap azonban közbelépett.

Nem engedte a templomban gyónni Győzikét a szentkúti pap. Kizavarta a salgótarjáni celebet és az RTL stábját a kegyhelyről. Pedig az egykori showman nagyon be akarta bizonyítani, hogy mennyire ájtatos, és hogy mennyire nem hazudik arról, hogy elcsalt 22 millió forint személyi jövedelemadót. Az egyházi ember azonban közbelépett.

Az RTL Klub a Házon kívül című műsorban forgatott Gáspár Győzővel a bíróság ítélete kapcsán. A riportban Győzike elmondta, szerinte az egész adócsalás-sztori egy „felépített marketing” az „ügyészek részéről”. Az egykori valóságshow-sztár arról is beszélt, hogy a Győzike Show után kapott összes pénz a menedzseréhez került, Beának és neki nem adtak semmit. Győzike szerint soha nem is kellett nekik a készpénz, hisz mindent megkaptak, amire szükségük volt. „Michael Jackson sem ment el a boltba vásárolni” – szúrta le tripla rittbergerként a végső érvet a celeb.

A RTL riportját itt nézhetik meg:


Ajánlott videó

Olvasói sztorik