Szórakozás

Elítélték Győzikééket, de nem mennek börtönbe

gáspár győző-bea  (gáspár házaspár)
gáspár győző-bea  (gáspár házaspár)

Gáspár Győzőt és feleségét Beát börtönbüntetésre ítélték a mai napon, de a büntetést própaidőre felfüggesztették mind a két híresség esetében.

Gáspár Győzőt a bíróság bűnösnek találta kétrendbeli adóbevételt jelentős mértékben csökkentő adócsalásban, kétrendbeli adócsalásban, mint bűnsegéd, egyrendbeli kisebb kárt okozó csalás, egyrendbeli folytatólagosan elkövetett magánokirat-hamisítas, egyrendbeli magánokirat-hamisítás vétségében. Halmazati büntetesként egy év nyolc hónap börtönbüntetést kapott három év próbaidőre felfüggesztve – írja a Velvet.

Győző felesége sem úszta meg büntetés nélkül. Gáspár Beát bűnösnek találták kétrendbeli adócsalás bűntettében, kétrendbeli adócsalásban, mint bűnsegéd, és kétrendbeli magánokirat-hamisítás vádjában. Egy év hat hónap börtönre ítélték három év próbaidőre felfüggesztve.

Győzike ügyvédje a tárgyalás után a Hír24-nek elmondta, míg az ügyész 3 napi gondolkodási időt kért, ők megfellebbezték az els fokú ítéletet. Álláspontjuk szerint ugyanis a híresség és felesége nem csaltak adót. A fellebbezésük ennek megfelelően felmentésre irányult. Ugyanakkor ha az ügyészség is megfellebbezi a határozatot, még az sem kizárt, hogy másodfokon súlyosabb büntetést szab ki a bíróság, esetleg letöltendő szabadságvesztést. A becslések szerint a másodfokú tárgyalásra jövő év elején kerül sor.

 

Az ügyész a 22,2 millió forintos adócsalással vádolt Gáspár Győzőre és feleségére, Beára is letöltendő börtönbüntetést kért a minap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik