Szórakozás

Gyerekei előtt alázták meg Győzikét

gyozike(960x640)(4).jpg (győzike)
gyozike(960x640)(4).jpg (győzike)

Az adócsalással vádolt énekest a nyílt utcán támadták meg.

Kettőtől 12 évig terjedő szabadságvesztés is várhat Gáspár Győzőre és feleségére Beára, mert a vád szerint a házaspár 22,2 millió forintos adócsalást követett el. A salgótarjáni showman összeomlott, és az utcán újra megtámadták – írj a Blikk.

Salgótarjánban olyan a közhangulat, olyan az emberek hozzáállása, hogy rémálmomban sem mertem volna gondolni. Csütörtökön szokás szerint felvettem a gyerekeket, és egy ötven-hatvan év közötti férfi megtámadott. Ott volt Evelin, Virág, és azt látta, hogy az apját szembeköpik, és azt kiabálják: te rohadt csaló, mocskos szemétláda, szégyent hoztál a városunkra. A gyerekeim előtt megaláztak, hogyan fognak felnézni rám? A vacsora azzal telt, hogy bőgtünk, mint ahol halott van. A lányok összeroppantak – magyarázta Győzike, miközben remegő kézzel nyilatkozott a lapnak.

Nem kívánom senkinek ezt a pár napot, rettegésben élünk. Én nem csaltam el tizenegymillió forintot, egymilliárdot sem csalnék, a Győzike-márka fontosabb. Nem vettem el az állam pénzét, volt egy jó menedzsmentem, a produkcióra költötte a pénzt. Ha a néző azt látta volna, hogy otthon ülünk a nappaliban, akkor nincs nézettség, nekünk show-t kellett csinálnunk. Csak megjátszottuk a gazdagságot. Nem azt mutattuk a tévében, hogy Bea asszony prostituált, Győzike kocsmázni jár, Evelin lop, Virág meg mocskos. Evelinnek is haza kellett jönnie Amerikából. A legnagyobb fájdalmam az, hogy Virágnak rémálmai vannak, nem győzzük nyugtatgatni, hogy nem lesz semmi baj. Nem gondolhatja az ország, hogy direkt ellopok tizenegymilliót, hogy tönkretegyem a családom. Nem annyit ér a családom, nem annyit ér a becsületem – morzsolta a szavakat Győző, aki abból él, hogy az apja olykor ad nekik pénzt, mégis elkezdett törleszteni már az adósságából, hogy ne bántsák. – Már hárommilliót sikerült visszafizetnem, de nincs munkám. Tizenöt hónapja nem hívnak, nem keresnek.

.

Ha megkapom a börtönt, akkor nagyon sok embernek be kellene még mennie, tele lennének a börtönök. Ha mindkettőnket bevisznek, azzal példát akarnak statuálni. Ha a halálos ágyamon is kéne meggyónnom a bűneimet, akkor is azt mondanám, nem vagyok ez a tizenegymilliós ember. Senki ne mondja, hogy rossz ember vagyok, ha véletlenül meghalok vagy megdöglök – mert semmi nem kiszámítható, jön egy gondolat, aztán vége – egyszer megpróbáltam az öngyilkosságot, aki egyszer megteszi, másodszor, harmadszor is – tette hozzá Győző, majd megtörten befejezte a beszélgetést. – Ha valakit megbántottam, bocsánatot kérek – számol be a lap.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik