Szórakozás

DTK nélkül megy tovább a DTK Show

dtk show (dtk show, közmédia, )
dtk show (dtk show, közmédia, )

Az MTVA sajtófőnöke arról tájékoztatta a Hír24-et, hogy tavasszal megújult formában tér vissza a műsor.

D. Tóth Kriszta péntek este állítólagos ellehetetlenülő munkakörülmények miatt döntött úgy, hogy befejezi köztévés pályafutását. Akkor arról szóltak a hírek, hogy távozásával együtt a monogramjával fémjelzett DTK Show is megszűnik, ám most úgy tűnik, hogy mégsem. A DTK Show ugyanis az MTVA saját fejlesztésű műsora, amelyet a sajtófőnök szerint a műsorvezető esetleges felmondása után sem terveznek levenni a képernyőről.

Fotó: Neményi Márton

“A DTK Show-t, mint női talkshow-t az MTVA hozta létre a közmédiában, a televíziós formátum a jövőben is szerepel az M1 képernyőjén – függetlenül a műsorvezető személyétől. Tehát a tavaszi műsorrendben továbbra is lesz női talkshow a közmédiában, az, hogy a műsorvezetőt D. Tóth Krisztinának hívják vagy sem, a műsor létével kapcsolatos találgatásokat illetően jelen pillanatban egyáltalán nem mérvadó” – mondta a Hír24-nek Lencsó Rita, az MTVA sajtófőnöke.

Lencsó Rita arról is beszélt, hogy Gundel-Takács Gábor nem marad feladat nélkül a Maradj talpon! című műsor megszűnése után sem.

“A csatorna meghatározó arcaként tovább számítunk rá sportműsorainkban, ő lesz a hamarosan induló A Dal című produkció egyik műsorvezetője, és tavasztól valószínűleg egy új vetélkedőt is kap majd” – tette hozzá.

Az MTVA sajtófőnöke megerősítette, hogy a köztévénél leállították szinte az összes külső gyártásban készülő műsor munkálatait, de a hazai televíziózásban bevett szokásnak számít, hogy télen szüneteltetik a nagy költségvetésű produkciókat. Információink szerint tavasztól visszatérnek a köztévé legnépszerűbb produkciói, és új fejlesztésekkel is készülnek. A Hír24 – televíziós forrásokból – úgy értesült, hogy a leállás nem érinti a Fábry Showt, amely eddig a DTK Show-val heti váltásban került adásba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik