Szórakozás

Az MTVA közleményben vágott vissza D. Tóth Krisztának

Az MTVA szerint D. Tóth Kriszta nem túl elegáns módon, idő előtt szivárogtatta ki műsora megszűnésének hírét. A felek csak hétfőre tervezték a bejelentést.

Mint ahogyan arról a Hír24 már beszámolt, D. Tóth Kriszta néhány órával ezelőtt egy körlevélben tájékoztatta kollégáit arról, hogy befejezi köztévés pályafutását, ezzel pedig véget ér a másfél évvel ezelőtt indult DTK Show. A műsorvezető búcsúlevelében döntésének okaiként megemlíti az intézményi kiszámíthatatlanságot, a vezetésben folyó hatalmi harcokat, a sok, egymásnak ellentmondó elvárást, és az állandósult bizonytalanságot, ami a szerkesztőség napi munkáját nehezítette. DTK levelét a Hír24 is megszerezte egy külső forrásból, tehát nem stábtag révén.

D. Tóth Kriszta írására válaszul az MTVA vezetése értetlenkedő közleményt adott ki, amelyben arról írnak, hogy volt meghatározó arcuk valószínűleg ezzel a lépéssel szeretett volna rájuk nyomást gyakorolni.

Fotó: Facebook

“Az MTVA vezetése hetek óta folyamatosan egyeztet D. Tóth Kriszta műsorvezetővel műsora folytatásáról és a közmédiában várható jövőjéről.

Az MTVA sajnálatos és nem túl elegáns lépésnek tartja, hogy kiszivárgott a műsorvezető ‘búcsúlevele’, amelyet stábjának írt. Az MTVA tartja magát ahhoz a pénteki megállapodáshoz, hogy hétfőn – a D. Tóth Krisztával előre egyeztetett beszélgetés után – tájékoztatja a nyilvánosságot.

Az MTVA úgy ítéli meg, hogy D. Tóth Kriszta a kiszivárogtatással a médián keresztül kívánt nyomást gyakorolni a döntéshozókra, és az sem kizárt, hogy esetleg egy másik televíziós csatornánál kívánja folytatni pályafutását” – adta közzé a köztévé.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik