Szórakozás

Fábry Sándor nem kért a harminc milliós díszletből

Lebontatta a több milliós díszletet, mert az a régi Fábry Show-ra emlékeztette. A munkatempó feszítettebb, a műsor neve pedig új lesz.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, nyílt titok, hogy az MTV tárgyalásokat folytat Fábry Sándorral. A showman megválva producerétől, Kovács Kristóftól és anyacsatornájától, az RTL Klubtól a köztévéhez igazolna. Csakhogy a dolgok nem mennek zökkenőmenetesen – írja a Bors. A napilap információi szerint a showman ugyanis hallani se akar olyan dolgokról, melyek az RTL Klubon futott Fábry showra emlékeztetik. Míg Fábrynak meg barátkoznia gondolattal, hogy a műsor a felvétel után két nappal adásba kerülne, valamint a műsor új nevével – hiszen az eredeti cím megvásárlása milliókba kerülne – akadnak egyéb nehézségek is. Ilyen a díszlet, melynek felépítését követően, már le is bontották azt.

„Már az eredeti berendezést is felépítették az MTVMillenárison található stúdiójában. Iszonyú nagy munka volt, azonban mikor Fábry belépett, és meglátta, hogy a díszlet az, amit még Kovács Kristóf talált ki Bara Ákos tervezővel egyetemben, megmakacsolta magát. Azt mondta: ő nem akar olyan díszletben dolgozni, amihez a producernek bármi köze lenne. Így le kellett bontani az egészet, hogy egy újat építsenek és tervezzenek. Egy ilyen díszlet bekerülési költsége alaphangon is harmincmillió forint körül van” – nyilatkozta egy bennfentes a napilapnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik