Szórakozás

Megszűnt Istenes Bence munkahelye

Istenes-Bence(960x640)(3).jpg (Istenes Bence)
Istenes-Bence(960x640)(3).jpg (Istenes Bence)

A Reflektor TV volt hangja már régóta sejtette, hogy megszűnik a csatorna – most, hogy megtörtént, máris új ötleteken töri a fejét, és egyéb munkáira koncentrál.

Istenes Bence fél évvel ezelőtt Müller Attilát váltotta a Reflektor TV csatornahangjának posztján. A fiatal műsorvezető azonban nem élvezhette sokáig a munkával járó feladatokat, ugyanis az Origo információi szerint a csatorna januártól már sehol sem fogható.

Fotó: Prizma TV

„Ez volt az első alkalom arra, hogy csatornahangként kipróbálhattam magam. Nagyon szuper volt megtanulni ezt az új szakmát, és most nagyon csalódott vagyok, hogy nem kell többé bemennem a hangstúdióba. Persze azért van mit csinálnom, rengeteg új ötletem van, és az RTL-csoporttól is számítok más megbízásokra” – mondta a Hír24-nek Istenes Bence.

A fiatal műsorvezető egyébként saját bevallása szerint az elmúlt fél évben nyolc RTL-közeli projektben is dolgozott, mások mellett a Coolon futó After X és az RTL-en képernyőre került Bandaháború és Brandmánia című műsorokat is vezette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik