Szórakozás

Rendőrségre megy Istenes Bence

Fanatikus rajongóból dühöngő őrültté változott fiatal lánytól retteg Istenes Bence. A műsorvezető szerint Csobot Adél miatt haragudott meg rá egykori rajongója.

Istenes Bence híresen jó kapcsolatot ápol a rajongóival. Sokukkal napi kapcsolatban van a Facebook-oldalán, de találkoznak médiatáborok, rendezvények vagy közönségtalálkozók alkalmával is. Közülük egyvalakitől azonban megpróbálja távol tartani magát. Vivien még a zenetévés korszakában akaszkodott rá a műsorvezetőre. Télen-nyáron minden nap a tévé bejárata előtt várta Bencét, csak hogy láthassa és egy-egy mondatot válthasson vele. A fanatikus rajongónak azonban ez nem volt elég. Az interneten küldött üzeneteket, nemrég pedig félelmetes dolgokat kezdett művelni.

„Tudom, hogy sok a bolond, ezért nem is szoktam ilyenekkel foglalkozni, de ez a Vivi nevű lány már nagyon kezd idegesíteni. Még egy húzása van, és feljelentem, mert már rég túlment minden határon. Egy kicsit túlértékeli a helyzetet. Azt terjeszti a többi rajongónak, hogy jó barátok vagyunk, sőt hogy más is volt közöttünk, pedig semmi köze hozzám. Több néven is folyamatosan kommenteket és üzeneteket ír a Facebookon, mostanában egyre durvábbakat” – mondta Istenes Bence.

A műsorvezető szerint a lány Csobot Adél miatt gerjedt éktelen haragra, ugyanis akkor szaporodtak meg a zaklató üzenetek, amikor hírbe hozták az X-Faktor döntősével.

„Betegesnek és félelmetesnek tartom ezt az egészet. Amikor van egy barátnőm, mindig átfordul a fanatikus rajongóból dühöngő őrültté. Annak idején Anikó, most például Adél csapta ki nála a biztosítékot. Azóta a bizonyos újságcikk óta egyetlen nyugodt percem sincs miatta. De nem is az a legnagyobb baj, hogy folyamatosan zaklat és butaságokat terjeszt rólam, hanem hogy sokszor az én nevemben ír üzeneteket másoknak. Azért is szerettem volna tisztába tenni ezt az egészet, mert már túl sok emberrel volt félreértésem miatta” – árulta el Istenes Bence, aki az X-Faktor hétvégén maratoni hatórás műsorral jelentkezik majd az RTL-en.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik