Szórakozás

Pluszkilókkal küzd Istenes Bence

Istenes-Bence(960x640)(2).jpg (Istenes Bence)
Istenes-Bence(960x640)(2).jpg (Istenes Bence)

Az ünnepek alatt az RTL Klub műsorvezetője is felszedett magára néhány kilót. Istenes Bence édesanyja finomabbnál finomabb fogásokkal várta fiát.

Most aztán fájhat a feje Istenes Bencének, aki túlzottan belakmározott az ünnepekkor. A műsorvezető Münchenben karácsonyozott a családjával, a Németországban töltött néhány nap alatt pedig jócskán kigömbölyödött.

“Egyszerűen nem tudtam ellenállni anyukám főztjének. Kacsát sütött, báránypörköltet főzött, mákos gubát csinált és rengeteg halászlét is készített nekünk. Úgy tűnik, hogy túl sokat ettem a finomságokból, mert bizony gyorsan hízásnak indultam. Kikerekedett szemekkel néztem a mérleget, amikor megláttam, hogy négy kiló is felszaladt rám a legutóbbi méredzkedés óta” – nevetett Istenes Bence.

A műsorvezető azonnal válságtervet is készített, ugyanis még a dolgos hétköznapok előtt szeretne minél többet leadni súlyából.

“Muszáj fogyókúráznom, és egy kicsit aktívabban kell sportolnom. Most is éppen azt teszem, ugyanis a Havazinnal forgatok, közben pedig sokat snowboardozom. Úgy érzem, hogy a sok csúszástól már le is ment vagy egy kiló” – tette hozzá Bence.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik