Szórakozás

Malek Miklós befejezte az X-Faktort

Malek Miklós (Malek Miklós)
Malek Miklós (Malek Miklós)

Bejelentette: nem vállal több mentori szerepet. A következő évadban már biztosan nem látjuk az ítészek között.

Vasárnap késő este újabb név került az X-Faktor magyarországi győzteseinek listájára: 2012-ben Oláh Gergő nyerte az RTL Klub népszerű tehetségkutatójának harmadik szériáját. A karancslapujtői kétgyermekes családapa Antal Timit győzte le a fináléban, akinek Malek Miklós volt a mentora.



Az ezüstérmes ítész a finálé után nem sokkal lapunknak elárulta: az eredménytől és attól függetlenül, hogy 2013-ben is lesz X-Faktor, befejezi a mentori feladatokat. Mint mondta, már egy évvel ezelőtt eldöntötte, hogy idén lesz az utolsó ilyen szerepköre a kétmilliós nézettséggel büszkélkedő show-műsorban.

“Nagyon szép kirándulás volt, és mindenkinek nagyon sok köszönettel tartozom, mert rengeteget tanultam magam is, de elképesztő sok stresszel jár egy ilyen féléves elfoglaltság. Nagyon megvisel emberileg és minden más szempontból is. Úgy gondolom, eljött az idő, hogy tovább lépjek, és a kritizálás helyett én magam is azzal foglalkozzak, amihez a legjobban értek, és amit a legjobban szeretek: zenéljek” – nyilatkozta a Hír24-nek Malek Miklós, aki a jövőben ismét produceri munkásságának akarja minden idejét szentelni.

Azt mondja, nagyon fognak hiányozni neki az énekesek és a mentortársak, de a kapcsolat közöttük továbbra sem szakad meg, a tengerentúlról is figyelemmel kíséri majd pályafutásukat és az X-Faktor következő szériáját is – igaz, ezúttal már nézőként.

Malek Miklós a hazai X-Faktor történetének legsikeresebb mentora: idén két versenyzője, Csobot Adél és Antal Timi is dobogós helyezést ért el, tavaly pedig Kocsis Tibort segítette győzelemhez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik