Szórakozás

Csobot Adélt küldték haza a nézők

A „swing hercegnő” potyogó könnyekkel, mégis mosolyogva élvezte ki a búcsúzó, álló tapsvihart.

Újra összeálltak az X-versenyzők, egyetlen dal erejéig ismét együtt énekeltek a színpadon, a One Direction egyik dalát, a One Thing-et adták elő.

A csapatnak köszönhető visszaemlékezés és egymásra találás után mindegyik, még versenyben lévő énekes rajongótáborából bejelentkeztek a riporterek. Antal Timi imádói, családtagjai és barátai Bánffyhunyadról köszöntötték a lányt. Oláh Gergő tábora Salgótarjánban gyűlt össze, ahol még egy sajátos drukkoló verssel is megleptek mindenkit. Csobot Adél szerelmesei pedig Nagykárolyból üdvözöltek mindenkit – kesztyűstől, vörös rúzzsal a női ajkakon.

Antal Timi volt az este első fellépője, aki a válogatókon elénekelt dalát hozta ismét a színpadra. Újra mikrofont ragadt és a szőke, érces hangú énekesnő: Duffy, Mercy című dalát tette ismét a magáévá. Piros ruhában és táncos lányok gyűrűjében ragyogott. „Kicsi óriás: óriási hanggal” – üvöltött fel rögtön Keresztes Ildikó a produkció után. Ferót elámúlt a rövid ruha varázsa miatt, Geszti Péter szintén elámulva ismerte el: jobb volt, mint a válogatón. „A csiszolatlan gyémántból drágakő lett” – zárta le a véleményezést mentora, Malek Miklós.

Oláh Gergő kedvenc énekesétől, Stevie Wondertől hozta el ismét a Part Time Lover című dalt. Kék bőrkabátban és állandó táncmozdulatokkal tarkította produkcióját. „Természetesen árad belőled a zene, csak csodállak” – áradozott Ildikó. Sok munka, gyakorlás van mögötte és persze tehetség, lelkendezett Geszti Péter. Nagy Feró nem bírt magával és a végletekig szavalta Gergő iránti rajongását.

A férfias pörgés után, ismét egy lány érkezett az X-Faktor színpadára: Csobot Adél A híres Caro Emerald dal – That Man –, és Malek Miklós versenyzője ismét egymásra találtak. „A másik minibomba” – kiáltotta ki magából Ildikó, persze azt is hozzátette, hogy legszívesebben megzabálná a lányt „egy szelet vajas kenyéren”. Feró szerint Adél az első fellépése óta rengeteget fejlődött, Geszti Péter és Feró pedig egyet értettek abban, hogy Adél visszahozta a „swing-korszakot” Magyarországra. Miklós is büszkén szögezte le, hogy hiába veszi mindenki „alapnak”, hogy Adél mindenkit elvarázsol, mert most már a hangjával is ugyanezt teszi.

Tovább a teljes cikkhez!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik