Szórakozás

Üzentek a nézőknek az X-Faktor döntősei

Antal Tímea, Oláh Gergő, (Antal Tímea, Oláh Gergő,)
Antal Tímea, Oláh Gergő, (Antal Tímea, Oláh Gergő,)

Antal Timit és Oláh Gergőt – külön-külön - arra kértük, mondják el, szerintük miért kellene nekik megnyerniük a versenyt, illetve, hogy mire költenék a 12 milliós álomnyereményt.

Finisébe ért az X-Faktor harmadik szériája. Vasárnap este kiderül, ki az az énekes, aki 2012-ben megnyeri az RTL Klub népszerű tehetségkutatóját, csatlakozva ezzel a korábbi győztesekhez, Vastag Csabához (2010) és Kocsis Tiborhoz (2011). Mivel – csak úgy, mint szombaton – ezúttal is egyedül a nézői voksok döntenek majd, a finalisták mindennnél jobban bíznak a közönség támogatásában.

Mit üzennél a nézőknek a mindent eldöntő finálé előtt?

Timi: Érezzék nagyon jól magukat a műsor alatt, bízom benne, hogy Gergővel tudunk még újat nyújtani nekik. Nagyon köszönöm az eddigi támogatásukat. Szorítsanak nekem nagyon, és legyenek velem lélekben!

Gergő: Először is meg szeretném köszönni, hogy idáig eljuthattam, és, hogy ennyien támogattak, és szavazták rám. Szeretném, ha továbbra is mellettem állnának, és megígérem, hogy mindent meg fogok tenni az első helyért. Küzdeni fogok, ahogy csak tudok, ezzel is meghálálva a segítségüket.



Szerinted miért kell neked megnyerned a 2012-es X-Faktort?

Timi: Mert eddig az RTL Klub egyetlen műsorában sem nyert nő, és úgy gondolom, most végre eljött a csajok ideje. Itt az idő, hogy megtörjön a “férfiuralom”.

Gergő: Nehéz kérdés. Úgy gondolom, hogy azok, akik eddig rám szavaztak, találtak okot arra, hogy miért engem támogassanak. És ennek nagyon örülök. A visszajelzések alapján úgy tűnik, azt kedvelik bennem a leginkább a nézők, hogy megmaradtam annak a szerény és alázatos srácnak, aki annak idején jelentkezett a műsorba. Ígérem, én mindig ilyen leszek, úgyhogy ha másért nem, hát, ezért szavazzanak rám.



Mire költenéd az első helyért járó 12 millió forintot?

Timi: Mindenképp okosan kezelném ezt a hatalmas összeget. Nem költeném el, inkább arra fordítanám, hogy megtaláljam a helyem Budapesten, próbálnék elhelyezkedni és rátalálni a saját utamra. Nagyon sokat segítene, ha lenne miből felépítenem a jövőm.

Gergő: Szeretném, ha végre egy saját lakásba költözhetnénk a feleségemmel és a gyerekekkel. Emellett megvenném nekik azokat a dolgokat, amelyekre már nagyon régóta vágyunk, de eddig nem engedhettük meg magunknak. Például vásárolnánk rendes bútorokat a gyerekeknek és magunknak is. És természetesen elutaznánk valahova kettesben, mert már nagyon ránk fér egy kis pihenés és lazítás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik