Szórakozás

Oláh Gergő nyerte az X-Faktort

A 2012-es X-Faktor legjobb énekesnője Antal Timi, a győztese pedig Oláh Gergő lett, aki most végérvényesen mikrofonállványra cserélheti a gereblyét.

A finálé utolsó perceiben a feszültség tapintható volt, mindenki arcára ráfagyott a mosoly. Ördög Nóra kinyitotta a győztes nevét tartalmazó borítékot, mely Oláh Gergő nevét rejtette. Gergő néhány hónapja még több ezer jelentkező között várt a válogatóra, ma este pedig teljesült az álma, ő nyerte meg a 2012-es X-Faktort. Az egykori karancslapújtői közmunkás tizenkétmillió forintot, egy autót és egy luxusnyaralást nyert a szárnyaló zenei karrier mellé. Geszti Péter mentoráltja az eredményhirdetés után utoljára az X-Faktor színpadán remegő hangon elénekelte el a győztes dalt. Gergő a lehulló konfettik és gratulációzápor közepette könnyes szemmel ölelte át feleségét és volt csapattársait.


“Egyszerűen nem tudom szavakban kifejezni, hogy mit érzek most. Most végre teljesült amire mindig vártam, befejeztem valamit sikeresen! Hála Istennek sikerült megnyerni a versenyt, nagyon nagy élmény volt számomra, hogy itt lehettem és ilyen profikkal dolgozhattam” – mondta az eredményhirdetés után néhány perccel az Axter X-ben a könnyeivel küszködő Oláh Gergő.

A 2012-es X-Faktor legjobb énekesnője és egyben a verseny második helyezettje Malek Miklós mentoráltja, Antal Timi lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik