Szórakozás

Kamarás Iván mustáros tortát kért! Mi van?

Kamarás Iván lehet éppen Amerikában, vagy dolgozhat itthon, tudatosan szán időt a feltöltődésre is. Elmondása szerint ehhez olykor nem kell több, mint egy nagy beszélgetés egy jó baráttal, vagy egy kellemes este egy jó könyv társaságában.

Kamarás Iván úgy tartja, remek kiegészítője egy kellemes beszélgetésnek egy pohár whisky, de ennek fogyasztásához is fel kell nőni.  A színész maga is sokféle variációt kipróbált, először például kólával keverte, de ma már magában, vagy maximum szódával issza.

„Horváth Charlie nagyon jó barátom, sok emlékezetes estét töltöttünk el egy-egy pohár whisky mellett. Amerikában viszont a nagy távolságok miatt a kisebb alkoholtartalmú italokat részesítik előnyben, hiszen egy-két pohár után még volánhoz lehet ülni” – mondja Iván, aki gyakran ajándékoz ilyen fajta italt a barátainak is.

„Férfias meglepetésnek tartom, amit a számomra igazán fontos embereknek adhatok. Decemberben van a születésnapom, biztos vagyok benne, hogy lesz belőle az ajándékok között is” – jelentette ki.


Iván azt is elmesélte, eddig két olyan szerepet kapott, amely ivást kívánt tőle. A Macska a forró tetőn című darabban egy lesérült rögbijátékost alakított, aki ivásba fojtotta bánatát. „Az előadásban nyomon követhetőek az egyes stádiumok, a szalonspicctől a teljes lerészegedésig. A kellékpohárban természetesen nem alkohol, hanem tea volt. Az egyik próbán azonban gondoltunk egyet, és kipróbáltuk, milyen lenne igazi itallal! A második felvonásban már összeakadt a nyelvem, és itt abba is maradt a kísérlet” – fedi fel Iván a kulisszatitkot.

A Boldogtalan hold című előadásban az alkoholproblémákkal küzdő Jamie szerepét játszotta a sármos színész, aki a történet végére gyakorlatilag halálba issza magát.

„Amikor ezeket a szerepeket játszottam, még el sem tudtam képzelni, hogy valaki kerülhet olyan helyzetbe, hogy ennyire elveszik az élet útvesztőjében. Aztán persze engem sem kímélt az élet, ahogy mindenki más, a későbbiek során megtapasztaltam a nehézségeket – én viszont, talán a fenti szerepekből is okulva, alkohol nélkül másztam ki a gödrökből” – tette hozzá Kamarás Iván.

A színész a Hír24-nek azt is elárulta, miként tölti az idei karácsonyt.

„Annyi biztos egyelőre, hogy együtt leszünk a családdal, de hogy mikor, kinél kezdődik az ünneplés, azt még nem tudom. Én már novemberben megvettem az ajándékokat online, alig várom, hogy odaadhassam. Persze azt nem árulom el, hogy mik azok, de szerintem mindenki örülni fog. Nálunk nincs állandó menü, minden évben kicsit más. Régebben nem voltam édesszájú, születésnapomra is inkább mustáros tortát kértem anyukámtól, de most már szeretem a süteményeket, csokikat. Bár a mazsola ma sem megy át a szűrőmön, egy jó túrógombóc biztosan elcsábít. Jó lesz egy kicsit ünnepelni, nagyon mozgalmas, munkával teli év volt az idei, ilyet kívánok jövőre is” – mesélte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik