Szórakozás

Világsztár lehet a magyar híresség – már felfigyeltek rá

A színész először mesél amerikai életéről, és arról, milyen volt Brad Pittel dolgozni.

Magánéleti és szakmai okok miatt költözött ki Los Angelesbe Kamarás Iván, és ha itthon van, igyekszik minden szabadidejét a fiaival tölteni.

– Eljutottam egy olyan pontra, amikor már nem lehetett tovább kizsákányolni magam művészileg – árulta el Kamarás Iván a DTK Show-ban, hogy miért is döntött tavaly a kiköltözés mellett. Olyan élethelyzetbe kerültem magánemberként és szakmailag is, amikor már át kellett gondolnom, hogyan lépjek tovább – válaszolta D. Tóth Kriszta kérdésére. A színész két dolog miatt ingázik Magyarország és az Egyesült Államok között: a filmes munkák mellett hazavonzza két kisfia is. Kintről csak interneten tudom velük tartani a kapcsolatot. Amikor itthon vagyok, annyi időt töltök velük, amennyit csak lehet – mesélte a magánéletét közismerten féltve óvó Kamarás.

A töretlenül népszerű magyar színész végül közel negyvenévesen döntött úgy, hogy újra a filmezés irányába fordul, és ennek érdekében Los Angelesbe költözik. Amíg a munkavállalási papírjait nem intézi el, addig várnia kell a nagyobb filmekre, de addig is több kisebb jelenetet is elvállal, és törekszik arra, hogy minél többet tanuljon a szakmáról. D. Tóth Krisztának azonban elárulta azt is, hogy szerepet kapott Brad Pitt Magyarországon forgatott World War Z című filmjében. Saját bevallása szerint jó jelenete lesz, amivel nagyon elégedett, a részleteket először a kedd esti DTK Show-ban tudhatják meg a nézők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik