Szórakozás

Kamarás Iván harmadik éve ingázik Budapest és Los Angeles között

A színész többször töltötte már a karácsonyt Amerikában, de idén úgy döntött, hogy mindenképpen Magyarországon ünnepel.

„Amerikában kicsit más minden az ünnepek alatt, mint Magyarországon. A legszembetűnőbb különbség talán a késő tavaszi, kora nyári idő. Furcsa érzés karácsonyi dalokat hallani az utcán, miközben hétágra süt a nap”- mesélte a színész, aki ezúttal biztosan itthon ünnepel.

„Igen, idén Magyarországon leszek és az ajándékvásárlást is egészen másképp intézem, mint a legutóbbi években. Bevallom, hogy a bevásárlást mindig az utolsó pillanatra hagytam. Mivel a születésnapom december 22-én van, aznap rendszerint ünneplés helyett azon idegeskedtem, hogy mindenkinek megvegyem az ajándékát, aminek tényleg örül. Idén végre másként lesz, ez biztos”- monda Kamarás, aki nem szeret bevásárlóközpontokban tülekedni.

„Évek óta ingázom a két ország között, számomra természetes, hogy sok mindent online intézek. Vettem már neten könyvet és repülőjegyet is, az utóbbi igen emlékezetes eset volt…A repjegyem június 16-ra szólt. Amerikában voltam és egy forgatásra érkeztem Magyarországra. Minden előzetes egyeztetés megtörtént az itthoni filmes produkcióval és a családdal is. Utolsó nap, nagy nyugalommal hazatelefonáltam egy bejelentkezésre, ott már estefelé járt az idő. Anyám vette fel a telefont. Rövid diskurzus után megkérdezte, hogy tudok beszélni a repülőről. Itt ülök Los Angelesben, feleltem. Nem ma kéne érkezned? Dehogyis anyuka, holnap, válaszoltam nagy nyugalommal. Mi most megyünk a reptérre, hangzott a telefon másik végéről. 16-án érkezem, feleltem. Tizenhatodika van, mondta ő!

A telefon körülbelül úgy kezdett pattogni a kezemben, mint egy ideges pingpongjátékosnál a labda. Félig vizes fejjel, rohanás a laptophoz, villámgyors foglalás másik gépre, így minimális csúszással érkeztem Pestre” – mesélte a színész, aki az emlékezetes eset óta az internetes vásárlás elkötelezett híve.

„A történtek után, mindennapi része lett az életemnek a netes vásárlás, olyannyira, hogy nemrég az internetes vásárlás napjának nagykövetévé választottak. A www.internetesvasarlasnapja.hu mozgalmat én is magaménak érzem, hiszen kicsit hasonlít a torkos csütörtökhöz, amikor egy napig számtalan online üzletben lehet vásárolni kedvezménnyel úgy, hogy a fotelban ücsörög az ember, vagy akár még közben tévét is nézhet. Idén november 8-án, tehát ma, néhány óra alatt veszem majd meg az összes ajándékot, miközben ki sem mozdulok a lakásból, vagy egy kávézóban ülök – tette hozzá Kamarás, akinek különösen fontos az idei karácsony, hiszen új oldaláról mutatkozik be.

„Idén nálam tartjuk a szentestét, és úgy döntöttem, én főzöm meg az ételek egy részét. Azért is fontos, hogy az ajándékokat már novemberben megvegyem, mert biztosan minden energiámat leköti majd a menü elkészítése”- mondta nevetve a színész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik