Szórakozás

Miért titkolózik a sztárpár?

Néhány nappal ezelőtt jelentek meg az első cikkek Csobot Adél és Istenes Bence állítólagos kapcsolatáról. A fiatalok elsőként a Fókusznak nyilatkoztak, de az anyacsatornájuknak adott riportban is csak mellébeszéltek.

Nemrég az egyik napilap címlapon hozta le Csobot Adél és Istenes Bence állítólagos kapcsolatának hírét. Az újság belső forrásokra hivatkozva írta meg, hogy az X-Faktor gyönyörű felfedezettjét és a tehetségkutató háttérműsorának házigazdáját már jóideje gyengéd szálak fűzik egymáshoz. Adél és Bence azonban mindeddig kerülték a nyilvánosságot, elsőként a péntek esti Fókuszban kommentálták a hírt.

A fiatalok azonban bár ne nyilatkoztak volna, hiszen a riporter összes kérdéséből viccet csináltak. Semmilyen konkrétumot sem árultak el kapcsolatukról, mellébeszéléssel és nevetgéléssel ütötték el a kettejüket érintő jól irányzott kérdéseket. Mindenesetre azt nehéz nem észrevenni, hogy Adél és Bence között vibrál a levegő. Istenes Bence szerint teljesen normális, hogy huszonévesen a csajok körül jár az esze. Adéllal már az első élő show utáni After X-ben is kacérkodott a nézők szeme láttára, már akkor is elárulta, hogy mennyire tetszik neki az ifjú nagykárolyi versenyző.

Csobot Adél néhány hónapja egyébként még egyik volt versenyzőtársával, a mentorok házáig jutott Szilárddal jött össze, de kapcsolatuk nem volt hosszú életű. Istenes Bencének sem ismeretlen az ismert lányok társasága. A jóképű műsorvezető korábban Kovácsovics Fruzsinával és a ValóVilág-ból ismert Nádai Anikóval is járt már.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik