Szórakozás

Stone-nak kellett mennie

stone (stone, )
stone (stone, )

Az X-Faktor Köve három versenyzőt agyoncsapott a korábbi párbajokban, a negyediktől, Szabó Dávidtól azonban kettéhasadt.

Zámbó Krisztián hiányában mindent elkövettek a mentorok, hogy a még meglévő versenyzők közül tudjanak szidni valakit a nézők. Így mind az öten kaptak egy olyan dalt, ami vagy stílusidegen volt az átlagos szavazók ízlésének, vagy az énekesnek jelentett túl nagy kihívást.

Az akadályokat Stone és Szabó Dávid vették a legrosszabbul, így ők kénytelenek voltak a két szóló és egy közös produkció után negyedszer is színpadra állni. Ami Robbie Williams szinten egy átlagos fellépés 1/5-e, de az X-Faktorban elég soknak számít.

Mindenesetre a mentorok szerint a két férfiú remekül teljesített a végső összecsapásban, de egyedül – az igencsak kritikus kedvében lévő – Keresztes Ildikó akart csak Dávidtól megszabadulni. Ezért Kovács Lászlónak kellett hazamennie, ami várható volt. Annak ellenére, hogy már háromszor menekült meg a párbajok alatt, és ez egyelőre rekord a jelenlegi szériában. A kilencedik élő show-ra pedig már tényleg az elsőre is a legtehetségesebbnek tűnő négyes maradt versenyben.


Ötödikként végzett a korelnök

Ajánlott videó

Olvasói sztorik