Szórakozás

Csobot Adél retteg

csobot adél (csobot adél, )
csobot adél (csobot adél, )

A Blikk szerint attól tart, hogy az új szerelem miatt nem lesz döntős. Azt hiszik a nézők, érdekből jár Bencével.

Csobot Adél úgy érzi, hamarabb buktak le szerelmével, mint kellett volna. Az X-Faktor fiatal énekesnőjének szerelme az RTL műsorvezetője, Istenes Bence, aki a tehetségkutató kísérőműsorát, az After X-et vezeti az élő show-k után. A csatorna egyik munkatársa a Blikknek elárulta, amióta kiderült a fiatalok titkos kapcsolata, Adélon úrrá lett a félelem.

Szerinte az énekesnő ideges, attól tart, elpártolnak tőle a rajongói, akik azt hihetik, a karrierje érdekében helyezkedett. „Bár nagyon boldog szerelmével, ez a legfontosabb szombat a számára. Az nem zavarja, hogy fény derült a titkukra, az annál inkább, hogy a sorsdöntő adás előtt nem sokkal buktak le.

Bár az érintettek elzárkóznak a nyilatkozatoktól, a lap úgy tudja, Bence igyekszik mindenben segíteni barátnőjét. Mivel eddig is sokan támadták Adélt, most még nagyobb szüksége van a támaszra.

Korábban egy pszichológus, Csides Kata a Hír24-nek azt mondta, maga is tapasztalja az interneten, hogy a fiatal X-Faktoros igencsak megosztja a közvéleményt. A szakember úgy véli, ez egyebek mellett annak köszönhető, hogy túl szexin öltöztetik, ami a nők jelentős részéből ellenérzést vált ki. Az X-Faktor versenyzőit a műsor készítői nem hagyják magukra, Szili Nóra, mint lélekmentor ápolja a lelküket, így Adélt is felkarolná, ha bajt észlelne nála.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik