Szórakozás

Fordulat VV Attila botrányos lakásügyében

vv-attila(430x286)(1).jpg (vv attila, )
vv-attila(430x286)(1).jpg (vv attila, )

Sikeresen megállapodott az RTL Klub és Knap Attila. A VV5 győztese ráadásul jóval nagyobb értékű lakást is választhat magának, mint amit a szponzortól kapott volna.

Mint ahogyan azt már a Hír24 megírta, a ValóVilág ötödik szériájának nyertese bizonyos okoknál fogva eddig nem vehette át nyereménylakását. Knap Attila a beígért ingatlan helyett hónapokig egy háromcsillagos szállodában élt, de végre elhagyhatja az állítólag csatornaszagú és zajos szobát. Attila lakásügye miatt egyébként a nézők élesen bírálták az RTL Klubot, a Facebookon még egy csoportot is létrehoztak, és nyílt levelet írtak Kolosi Péter programigazgatónak.

Hosszú idő után VV Attila és az RTL Klub tegnap megállapodtak arról, hogy a csatorna kifizeti az exvillalakó új lakását, amelyet maga választhat ki. Sőt, értesüléseink szerint Attila arra is ígéretet kapott, hogy az anyacsatornája akár milliókkal is kipótolja majd az új lakás árát.


„Nagyon örülök, hogy sikeresen megállapodtunk. El is kezdtem válogatni a lakásokat, sőt kettőben már személyesen is jártam. Még sajnos nincs olyan, amire azt mondanám, hogy megvenném. Nem szeretnék belvárosi lakást, mindenféleképp a külső kerületekben nézelődöm. Nem feltétlenül új építésű lakást keresek, egy takaros régebbi is megtenné, ahol kényelmesen elférek a kutyámmal és a halammal” – mondta a Hír24-nek VV Attila.

A VV5 győztese szerint már csak hetek kérdése a lakásvásárlás, így akár már karácsonykor az új kuckójában pihenhet. Attila megígérte, hogy amint az RTL megvásárolta neki a kiszemelt az ingatlant, arról a Hír24-nek is beszámol.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik