Szórakozás

ValóVilágosok szerződhetnek a TV2-höz

való világ logó (valóvilág logo)
való világ logó (valóvilág logo)

A Hír24 megtudta, hogy ezekben a napokban jár le a ValóVilág negyedik szériájában szereplőknek a szerződésük, így ezután már büntetlenül szerepelhetnek más csatornák műsoraiban.

Két évvel ezelőtt indult útjára a ValóVilág4. A valóságshow szereplői egyenként a beszavazó show előtt néhány nappal írták alá szerződésüket, amelynek pontos részleteiről titoktartásra hivatkozva senki sem beszélhet, viszont az bizonyos, hogy ez a papír gátolta a szereplőket eddig például abban, hogy más csatorna műsoraiban szerepelhessenek. A két évig érvényes megállapodásnak emellett más megkötései is voltak, de ezekről senki nem beszél.

“Az én szerződésem három nappal ezelőtt, november 24-én járt le. A beszavazó show előtt kicsivel írtam alá, tisztán emlékszem a benne foglaltakra. Ha akarnék, már külön engedélykérés nélkül is szerepelhetnék a konkurens csatornák műsoraiban, de persze nem akarok. A szabadság viszont jó érzés, végre megszűntek a szerződéssel járó kötöttségek” – árulta el a Hír24-nek VV Laci.

“Kellemes délutánt kívánok mindenkienk! Ezúton szeretném megköszönni az RTL KLUB-nak az elmúlt két esztendőt. Örülök, hogy láttak bennem fantáziát, és köszönöm a lehetőségeket is. Szerencsésnek érzem magam, hogy részese lehettem egy ekkora valaminek :) Most, hogy lejárt a szerződésem csupán egy dolgot szeretnék mondani: köszönöm RTL, köszönöm Cool Tv!” – örvendezett szerződése lejártának Facebook-oldalán VV Olivér.

Úgy tudjuk, hogy Lacihoz és Olivérhez hasonlóan az összes egykori szereplő szerződése is mostanában jár le. Ezentúl tehát ha akarna, bátran szerepelhetne akár a Mokkában vagy vállalhatna műsorvezetői szerepet a TV2 műsoraiban bármelyik valóvilágos. Ne lepődjenek meg tehát, ha Gigi, Béci, Olivér, Éva, Laci, Anikó, Szandika, Leonidasz, Jerzy, Gombi, Zsuzsi, Kristóf, Gina vagy Ildi hamarosan olyan műsorokban tűnnek fel, ahol eddig sosem.

A Hír24 az RTL Klubot is megkérdezte arról, hogy a szerződések megszűnésével a versenyzők előtt pontosan milyen lehetőségek nyílnak meg, azonban azt a választ kaptuk, hogy a csatorna a szerződések kapcsán nem nyilatkozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik