Szórakozás

Szakított a ValóVilág álompárja?

vv kinga-vv attila (vv attila, vv kinga, )
vv kinga-vv attila (vv attila, vv kinga, )

Bár sosem erősítették meg, hogy járnak, a barátok és az éles szemű rajongók jól tudták, hogy nagy szerelem dúl VV Attila és VV Kinga között. Ám úgy tűnik, ennek most vége.

Az újságírók és a rajongók hónapok óta találgatják, mi van VV Attila és VV Kinga között. A két valóvilágos már a villában is közel került egymáshoz, majd egy rövid mosolyszünet után a kinti életben is egymásra találtak.

Gyakran töltötték együtt szabadidejüket, együtt wellness hétvégéztek, közös programokat szerveztek. Tucatnyi közös fotót töltöttek fel az internetre egy átlagos szerelmespárhoz hasonlóan, bár hivatalosan sohasem erősítették meg kapcsolatukat.

A barátok és a rajongók azonban most szomorkodnak, ugyanis néhány napja Attila és Kinga is egyedülállóra váltották a Facebookon a családi állapotukat. Kinga és Attila néhány óra eltéréssel jelentették be oldalukon, hogy szinglik. Mindez valószínűleg több mint véletlen, de a fiatalok még mindig nem szívesen beszélnek magánéletükről.

VV Kinga a Hír24-nek  azt mondta, eddig is egyedülálló volt, csak most állította be ezt a funkciót a facebookon, Attilát pedig a cikk megjelenéséig nem értük el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik