Szórakozás

VV Attila besokallt a csatornaszagú lakhelye miatt

vv attila (vv attila, )
vv attila (vv attila, )

A valóvilágos most elégelte meg a csatornaszagú, zajos hotelt. Albérletet keres magának, ahol méltó körülmények között élhet.

Mint ismeretes, a Való Világ utolsó szériájának nyertese a mai napig nem kapta meg a műsorban nyert lakást. Az RTL Klub jelenleg úgy kárpótolja VV Attilát, hogy egy hotelban szállásolták el a saját költségükre. Ez ebben a formában jól hangzik, azonban Attila ismerősei úgy tudják, hogy a fiúnak egyáltalán nincs jó sora.

Állítólag a zajos szomszédok és a fürdőszobából áradó orrfacsaró csatornaszag pokollá teszi VV Attila életét, ezért most új lakást keres magának. A valóvilágos privát Facebook-oldalán is segítséget kért ismerőseitől, de úgy tudjuk, hogy még nem találta meg az új otthonát.

„Jólvan ennyi volt… elegem van a csatornaszagú hotelből. Számlaképes albérletet keresek Budapesten, aki tud ilyet privátban rámírhatna” – tette közzé VV Attila.

A nyertes valószínűleg azért keres számlaképes albérletet, mert a csatorna így a háromcsillagos hotel helyett azt is kifizetné neki. A Hír24 természetesen Attilát is megkereste, ő azonban nem kívánt nyilatkozni a témában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik