Szórakozás

Tyson rajtakapta nejét Brad Pittel

Mike-Tyson(960x640).jpg (mike tyson, )
Mike-Tyson(960x640).jpg (mike tyson, )

Mike Tyson először beszélt élete egyik legrosszabb élményéről, amikor rányitott első feleségére, Robin Givensre, amint Brad Pitt alatt izzadt az ágyban.

Nem sok férfi mondhatja el magáról, hogy Mike Tyson megfutamodott volna tőle, de Brad Pitt eme címmel is büszkélkedhet. Bár valószínűleg magában az életéért könyörgött a szépfiú első találkozásukkor. Az eset még 1988-ban történt, amikor Iron Mike ellátogatott első neje, Robin Givens házába, hogy egy búcsúszex után közölje vele, elválik. Ám amikor benyitott a hálószobába, azzal kellett szembesülnie, hogy Bradley már megelőzte, és éppen hatalmas örömben részesítette a szexi színésznőt. A legendás bokszbajnok óriási haragra gerjedt neje félrelépésétől, ám akkori megszokott reakciójától eltérően, nem verte agyon egyiküket sem. Inkább elismerte vereségét, és hazament.

Ma pedig már egyáltalán nem haragszik Bradre, amiért elszerette az asszonyát, és hónapokig randevúztak. Ugyanis a házassága már akkor romokban volt Robinnal, és 1989 Valentin napján véglegesítették is a válást. Sőt tulajdonképpen még hálás is lehetne Pittnek, hiszen csak megerősítette benne a tényt, hogy meg kell szabadulnia Givens-től, aki egész kapcsolatuk alatt a legrosszabb énjét hozta ki belőle.


Brad és Robin csodával határos módon megúszta Mike haragját

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik