Szórakozás

Brad Pitt földbe döngölte gyerekeit

Elég furcsa viszonyban áll a karácsonnyal Brad Pitt, miután még mindig nem dolgozta fel a Télapóval kapcsolatos gyerekkori traumáját.

A világ legirigyeltebb gyerekei közt szokás emlegetni Brad Pitt és Angelina Jolie csemetéit, viszont karácsonykor ez nem igaz rájuk, és lehet, hogy még cserélnének is kevésbé jó körülmények közt élő társaikkal. A papa ugyanis nem egy nagy karácsonyrajongó, a Télapót pedig kifejezetten gyűlöli. Mindez egy gyerekkori traumára vezethető vissza, amikor is a szülei lebuktak, és a kis Bradley rájött, hogy nem létezik a fehér szakállú ajándékhozó. A felismerés miatt úgy érezte, apja és anyja elárulta, amiért éveken át hazudtak neki. Az élmény máig elég kellemetlen emlékeket ébreszt benne.

Sőt a rossz tapasztalata rányomja a bélyeget az egész Brangelina-klán karácsonyára. A színész ugyanis hat gyerekének sem hajlandó hazudni, és a kezdettől fogva tudatosította bennük, hogy nem a Télapó hozza az ajándékokat, hanem a szülők. Ezzel elvette a gyerekkor egyik legcsodálatosabb meséjét a gyerkőceitől, az ismerősök szerint gyakorlatilag a földbe döngölte gyerekeit..


Nem a karácsony Brad kedvenc időszaka

Ajánlott videó

Olvasói sztorik