Szórakozás

Botrány készül a világsztár esküvőjén

george clooney (george clooney)
george clooney (george clooney)

Komoly dilemmával kénytelen szembenézni George Clooney, ugyanis el kell döntenie, hogy Brad Pitt vagy Jennifer Aniston lagziján vesz részt.

George Clooney ugyan a házasságellenesek nagykövete, ám most mégis a lagzi miatt fáj a feje, sőt rögtön kettő is akad, ami gondokat okoz neki. Meghívót kapott ugyanis mind a Brad Pitt-Angelina Jolie, mind a Jennifer Aniston-Justin Theroux lakodalomra, ám csak az egyiken vehet részt, ha nem akar senkit megbántani, mivel Jen azt szeretné, ha George náluk ünnepelne, de ugyanezt nem tenné meg Bradéknél. Pitt pedig szintén annak örülne, ha Anistonék lagziját hagyná ki a világsztár.

Így Clooney most óriási dilemmában van, hiszen nem akarja egyiküket sem megbántani, mivel mindketten a legjobb barátai. Döntenie pedig nem lesz könnyű, hiszen, ha választ közülük, vagy ha mindkét meghívóra igent mond, akkor is sértődés lesz a vége.

Némileg hasonló helyzetben van Brad Pitt anyja is. Jane ugyanis Aniston egyik legközelebbi barátja annak ellenére, hogy a fia elvált tőle, és ebből kifolyólag a színésznő meg is invitálta a közelgő esküvőjére. Az asszony ezt el is fogadta, ami azért gond Angelináéknak, mert így meg kell várniuk, amíg Jenniferék kitűzik a nagy napjuk időpontját, és csak ezt követően választhatnak ők időpontot. Az ismerősök szerint szinte kizárt, hogy nem lesz botrány a két esküvő körül.


Clooney kénytelen választani az egykori álmpár tagjai között

Ajánlott videó

Olvasói sztorik