Szórakozás

Íme, Komár László valódi arca

Bagi Iván ma reggel a TV2 Mokkájában Komár Lászlóról mesélt.

Kevesen tudják, hogy a tegnap elhunyt Komár László és Bagi Iván nagyon jó barátok voltak. A humorista elmesélte, annak ellenére nagyon szerették egymást, hogy merőben más típusú emberek. „Én visszahúzódó, csendes ember vagyok, unalmas is talán, ő pedig egy lármás, vitális, pörgős, nyers, humoros ember volt. Nagyon nem passzoltunk össze, de én nagyon élveztem az ő személyiségét. Ha a humort vesszük alapul, ő elpazarolt tehetség” – vallja Iván, aki szerint Komár – ha másképp építik fel akkoriban az imidzsét – humoristaként is megállta volna a helyét.

„Sokkal egyszerűbb gondolkodású volt, mint én. Mindig tudott valami vicceset mondani. Vissza tudott rántani a földre, ha rossz kedvem volt, ki tudott rángatni belőle. Jó hatással volt rám a jó értelemben vett ‘elmebetegsége’ – fogalmazott Iván. – Egyébként gyerekként már az ő dalain nőttem fel, a bátyám kedvence volt, éjjel-nappal hallgatta.”


„Olyan volt, mint egy nagy gyerek” – jelentette ki Bagi a barátjáról, és azt is elmondta, Laci gyakran kérte az ő tanácsát. „Derült égből villámcsapás volt a halála. Azt mesélte, amikor a lábában volt a daganat, de az utóbbi időben nagyon szemérmes volt a betegségét illetően. Mi, a barátai, pedig úgy tettünk, mintha semmi baja nem lett volna, nem lett volna jó, ha sajnáljuk” – szögezte le.

Bagi Iván az utolsó élményét is felidézte az énekesről: „Felhívtam, felvette, mondta, hogy el van úszva, de visszahív, aztán végül is nem hívott. Ekkor már ezer baja volt. Abban azonban biztos vagyok, ha látna minket, csak azt mondaná, ne legyetek ilyen szomorúak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik