Szórakozás

Idén nősült újra Komár László

komar-laszlo(3)(430x286)(1).jpg (komár lászló, )
komar-laszlo(3)(430x286)(1).jpg (komár lászló, )

Tragikusan rövid ideig tartott Komár László ötödik házassága. A Vasárnapi Blikk címlapján számolt be arról, hogy az énekes év elején nagy titokban újra feleségül vette harmadik feleségét.

Komár László több mint 30 évvel ezelőtt találkozott először Krisztinával, akivel rövid idő után ki is mondták a boldogító igent, ám később úgy tűnt, mégsem közös az útjuk, így elváltak.

Krisztina azonban a Blikknek elmondta, valójában sosem tűntek el egymás életéből.

„Amikor és ahogy Laci a válóper közben bocsánatot kért tőlem a kialakult helyzetért, valami azt súgta, vissza fog térni hozzám, és ez így is történt. Eljött a nap, amikor belátta, én vagyok a társa. Nekem pedig ő” – mesélte akkor a történteket a lapnak az asszony.

Másodszorra az idei év elején álltak oltárhoz. Senki nem tudott arról, hogy mit terveznek. A szertartáson is csak a két tanú vett részt. A nagy titkolózásra állítólag azért volt szükség, mert attól tartottak, az énekes negyedik felesége nem vette volna jó néven, hogy újra összekötik az életüket. Komár attól tartott, hogy ha idejekorán kiderül a frigy, exe nem engedi majd hozzájuk közös gyermeküket, a 8 éves Karolinát.

Mostanra azonban elérkezettnek látták az időt Krisztinával, hogy a nyilvánosság elé álljanak. Boldogságuk azonban nem tarthatott sokáig. Komár László ma hajnalban elhunyt. Az énekes 67 évet élt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik