Szórakozás

Siratják a rajongók Komár Lászlót

Sohasem látott magasságokba emelkedett a ma reggel elhunyt énekes internetes videóinak nézettsége. A gyászolók elárasztották a közösségi portálokat, fórumokat, blogokat és a videómegosztó portálokat is.

A Hír24 ma reggel elsők között számolt be arról, hogy hajnalban meghalt Komár László. A 67 éves korában elhunyt legenda az elmúlt hetekben súlyos tüdőbetegségével megjárta az intenzív osztályt. Az énekes gyászhírét elsőként barátai tették közzé a legnagyobb közösségi portálon, órákkal később pedig már egy ország tudott róla.

A rajongók ezidáig több tízezer hozzászólásban búcsúztatták kedvencüket. Még most is másodpercenként tucatnyi új bejegyzés születik a közösségi oldalakon, fórumokon, blogokon, weboldalakon. A hírek kommentelői is megható gondolatokkal árasztják el a hírportálokat, a Hír24-en ezidáig több százan osztották meg egymással gondolataikat.

A legenda egykori koncertfelvételeinek, tévéből felvett videóinak és klipjeinek nézettsége is megsokszorozódott. Több százezren kattintottak ma Komár László videóira a legnagyobb videómegosztó portálon. A Fehér Hold, a No Miss, a Húsz év múlva, a Mondd kis kócos és a Táncoló fekete lakkcipők alatt is száz és száz gyászoló bejegyzés olvasható.

Komár Lászlót ilyen megható gondolatokkal búcsúztatták rajongói az interneten:

“Búcsúzom Komár Lászlótól, és mélységes fájdalommal vigasztalásért könyörgök Istenhez…”

“Részvétem a családnak és a kisgyerekének, akiért nagyon sokáig harcolt.”

“Egy újabb legenda távozott! Sajnálom! Tiszteltem őt!”

“Egy korszak, egy életérzés, egy MŰVÉSZ-EGYÉNISÉG távozott! Sztárocskák: példát vehetnétek róla! Részvétem a családnak!”

“Leálltak a táncoló fekete lakkcipők :( Nyugodj békében!”

“Fiatalságom része voltál! Veled egy kicsit az ifjúkoromból is elment valami.”

A rajongók mellett a művészvilág is megrendült a gyászhír hallatán. Ma szinte az összes híresség közzétett valamilyen bejegyzést Komárról. A Hír24 a hajnalban elhunyt énekes két közeli ismerősét, Schmuck Andort és Fásy Ádámot kérdezte a megrendítő esetről.

“Sokszor énekelt szépkorúaknak a Tisztelet Társasága rendezvényein. Azok közé a régi vágású zenészek közé tartozott, akik a legnagyobb alázattal álltak a színpadra, sohasem akart playbackelni. Minden esetben élőben énekelt. Első szóra állt jó ügyek mellé, miközben ő maga is nagy beteg volt. Nagyon jó munkakapcsolat volt közöttünk, borzasztó űrt hagyott maga után a szívemben” – emlékezett Schmuck Andor.

“Nagyon megrendített Laci halála. Jó ismerősöm volt és nagyon tiszteltem a pályáját. Több mint húsz éve ismertük egymást, gyakran léptünk fel együtt. A legszebb emlékem róla most nyárról származik, amikor együtt énekeltünk egy privát rendezvényen. A koncert után sokan beszélgettünk, szín józan volt és tiszta gondolatvilággal mesélt az életéről…” – mondta el Fásy Ádám.

A Hír24 hamarosan további részleteket közöl Komár László tragédiájáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik